Parodijos teatras

Parodijuojame pasaulio estrados dainininkus viešuose renginiuose, gimtadieniuose, vestuvėse, įmonių vakarėliuose ir t.t.

Žvaigždžių galerija

Parodijos teatras“ nesistengia iš savo prototipų tyčiotis, tiesiog bando atkartoti atlikėjų elgseną ir judesius scenoje. Tai daroma atsargiai, su pagarba „originalams“. Jų „aukos“ – scenoje skirtingai atrodančios asmenybės, vienos labiau, kitos mažiau pasiduodančios parodijavimui. Pasirinktų personažų įvairovę lemia asmeninės simpatijos artistui bei dainininko aktualumas šiandienos estradai, tačiau scenos „dievukai“ per daug neidealizuojami.
Universalus ir atviras kvietimams į Jūsų šventes,vestuves,gimtadienius ar įmonės pobūvius.
 

Apie mus

Klaipėdos „Parodijos teatras“ įkurtas 2000 m. gegužės 26 d. Per tą laiką sukurta daugiau nei 20 Lietuvos ir užsienio estrados žvaigždžių parodijų. „Parodijos teatras“ – unikalus reiškinys Lietuvoje, neturintis analogo. Universalus – galintis koncertuoti tiek didžiosiose scenose, tiek atviras Jūsų kvietimams į uždarus pobūvius, gimtadienius ar vestuves. Taip pat dalyvauja daugeliuose komercinių ir nacionalinės televizijos projektuose ir laidose.